fet_30_08_2013003016.jpg
Varer på flaske og dåse
Vi har et stort udvalg af forskellige saucer og conserversvarer, som alle har hver deres anvendelse.
Du finder her ting som soja sauce, fiske sauce og østers sauce. Vi har også et udvalg af varer til vegetarer i form af forskellige soja/tofu produkter.
Friske frugter og grøntsager
Vi har friske frugter og grøntsager i vores køleskabe. De kommer løbende hjem med fly fra eks. Thailand og Vietnam for at sikre at vores kunder får de friskeste grøntsager.
Vi har eks. plantains, ingefær, thai eggplant, langbønner, rødløg, papaya, basilikum, koriander, citrongræs og forårsløg, og når tiden er til det får vi eks. mango, durian og longan.
Krydderier og tørvarer
I vores butik har vi mange forskellige krydderier og tørvarer fra forskellige steder i Asien.
Du kan har finde eks. papadums, rispapir, boullionterninger og krydderier.
Te og varme drikke
Vi har mange forskellige teer og varme drikke som både smager godt og er gode for kroppen.
Blandt vores forskellige drikke finder du klassikere som grøn te, hvid te, ginseng te og ingefær te, men vi har f.eks. også vietnamesisk kaffe.
Om vores produkter
Du finder her et overblik over de forskellige varer du kan finde i vores butik. Hvis du er i tvivl om noget eller har brug for hjælp med noget så tøv ikke med at spørge ved kassen. Vi både kan og vil hjælpe dig.
Kolde drikke
I vores køleskab finder du forskellige kolde læskedrikke fra østen.
Vi har ginger beer, sojamælk, japansk ice tea, koreansk sodavand, thailandsk frugt juice mm.

I køleskabet finder du desuden tofu og til tider tempeh.
Øl og spiritus
Vi har både øl og spiritus fra Asien, f.eks. har vi Sang Sum, Mekhong Whisky og kinesisk rom, men du finder også mildere varer som Asahi, Sapporo, Kirin Ichiban og Singha.
Frostvarer
I vores frysere har vi mange forskellige varer. Du kan her finde fisk, rejer, krabber og muslinger, men også retter som blot skal tilberedes som eks. dumplings, forårsruller, dim sum og forskellige thailandske og vietnamesiske desserter.
Mel og bønner
Vi har i vores butik forskellige slag mel og bønner. Du finder f.eks. tempura mel, panko rasp, afrikansk fufu og meget mere.
Køkkenudstyr og bestik
Vi sælger foruden madvarer også køkkenudstyr og spisepinde. Du kan hos os finde mortere, knive, skåle, wok og grilspyd.
Slik og snacks
I vores sortiment finder du også snacks og slik. Vores udvalg varierer meget, men du kan forvente at finde varer som Pocky, kaffe bolcher, ingefær karameller, wasabi bønner og ærter og meget andet.
Sushi
Vi har, som sagt, næsten alt til sushi. Hos os finder du fisk, tang, ris, sushi mix, sushi eddike, syltede ingefær, japansk mayonaise, rullemåtter, wasabi, tangsalat og meget mere.
Nudler
Vi har et stort sortiment af forskellige nudler, både instant nudler til når du har travlt, og nudler som kræver lidt mere, men som til gengæld også giver mere i form af smag og kvalitet.
Hos os finder du eks. instant nudler som Yumyum, Nissin og Samyang, og almindelige ris nudler, glas nudler og ægnudler.
Ris
Vi har flere forskellige former for ris, i størrelser som passer lige til dit forbrug, vores Jasmin ris sælges eks. i både 1 kg, 2 kg, 5kg og 20 kg.
Hos os finder du sushi ris, jasmin ris og klister ris mm.
Far East Trading
Banegårdsgade 38
Aarhus 8000 C
Tel:
86181869
E-mail:
fet@turbopost.dk
Fax:
86197640
banner_groen_47x56.gif
Far East Trading 2013
fet_30_08_2013001001.jpg