BUN CHA GIO

BUN CHA GIO

Udarbejdet i samarbejde med madbloggen @meremadlyst

DU SKAL BRUGE:
1 pakke Vietnamesiske tynde risnudler – også kaldet “Bun Tuoi” (Fås hos os)
2 spsk lagereddike til kogning

SERVERES MED:
– 3-4 stk Cha gio (vietnamesiske forårsruller) pr. person
– Agurk i strimler
– Urter mynte og koriander (Fås hos os)
– Do chua (syltede gulerødder og daikon)
– Nuoc cham (vietnamesisk vinaigrette)
– Ristede og hakkede peanuts

Sådan koger du risnudler:
1. Sæt en gryde med vand i kog.Tilsæt en spsk eddike.Put risnudlerne i og kog i 3-5 minutter (de skal ikke have bid, men må heller ikke være smattede og bløde).
2. Hæld nudlerne over i et dørslag og skyl dem godt i koldt vand for at stoppe
kogningen.
3. Server med forårsruller, mynte, koriander, agurk, do chua (syltede gulerødder og daikon), nuoc cham (vietnamesisk vinaigrette) og ristede peanuts.