GYOZA-HACK: NUDLER OG ÆG

GYOZA-HACK: NUDLER OG ÆG

Udarbejdet i samarbejde med madbloggen @meremadlyst

Vi elsker instant nudler og har altid en hel kasse herhjemme, til de dage, hvor det skal være nemt eller hurtigt. Oftest mætter sådan en pose yum-yum nudler dog ikke særligt meget, og derfor kan vi godt lide at peppe nudlerne lidt op, så det føles lidt mere som et måltid. Med et kogt æg og dumplings fra fryseren, er der altså aftensmad på ingen tid!

DU SKAL BRUGE:
1 pose gyoza på frost (Fås hos os)
1 blødkogt æg
1 pakke Instant nudler efter eget valg (Fås hos os)

FREMGANGSMÅDE:
1. Kog et æg i 6-7 minutter.
2. Sæt en kasserolle med vand i kog.
3. Kom nudler gryden og lad det koge i 2 minutter, herefter tilsættes ca. 3 gyoza.
4. Lad det koge yderligere i 2 min eller til gyoza flyder op, der betyder at de er
tilberedte.
5. Tilsæt de medfølgende krydderier.
6. Server med snittet forårsløg og evt. med soya til at dyppe dumplings i.